SPORTUL IN VIATA MEA

Sa incep cu inceputul… Aveam cam 12-13 ani cand am intrat pentru prima data intr-o sala de fitness si pot sa spun ca a fost   dragoste la prima vedere. Pe atunci se purta sa fi foarte mare, in sensul ca erau la moda “baietii aia mari” care carau dupa ei foarte multa masa musculara si grasime la un loc. Pentru ca din cate imi amintesc, de “baietii aia mari” care mi-au atras mie atentia si care ma faceau sa vreau sa fiu ca ei pe atunci, nu erau prea definiti sa zic asa. Am continuat sa merg si eu la sala bineinteles dus tot de un astfel de “baiat mare”. Si asa s-a legat o relatie de prietenie intre mine si sala care a devenit tot mai stransa, care tine si in ziua de azi, dupa 15 ani (mai rar asa prietenii!).

Si uite ca se face, se invarte cumva viata asta si pe la 15 ani ma angajez prima data intr-o sala de fitness, la receptie, mai exact. Faceam shake-uri cu proteine, fresh-uri si mai dadeam cate o cheie la clienti. Astfel relatia mea, cu tot ce inseamna sportul, devine tot mai stransa si incep sa merg la box, kick box etc. Ce pot sa spun, din acea perioada, este ca de fiecare data cand eram suparat/nervos sau aveam vreo stare negativa, mergeam sa fac antrenament; astfel as putea spune ca sportul a fost, este si va fi terapie pentru mine (minte sanatoasa intr-un corp sanatos). Au urmat cativa ani in care am  schimbat sporturile intre ele, pana cand am facut primul curs de Instructor Fitness, unde aveam si o parte practica si la al carei final simteam de fiecare data in interiorul meu ca asta trebuie sa fac in viitor. De atunci am ramas axat pe partea aceasta de FITNESS. Am inceput sa lucrez ca si instructor la o sala de cartier,  continuand  sa ma dezvolt mergand la cat mai multe cursuri/workshop-uri in domeniu.

Sportul a devenit o mare parte din viata mea, de care nu m-as  dezlipi nici in ruptul capului. Am facut din acesta un stil de viata si vreau sa impart cu tine tot ce am invatat/practicat pana acum. Ar mai fi o multime de detalii de spus dar nu vreau sa te plictisesc cu un articol prea lung. Tine aproape pentru mai multe informatii pe viitor.

O saptamana minunata!