SPORTUL IN VIATA MEA

Aveam cam 12-13 ani cand am intrat pentru prima data intr-o sala de fitness si pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere. Pe atunci se purta sa fii foarte mare, in sensul ca erau la moda “baietii aia mari” care carau dupa ei foarte multa masa musculara si grasime la un loc. Pentru ca din cate imi amintesc, de “baietii aia mari” care mi-au atras mie atentia si care ma faceau sa vreau sa fiu ca ei pe atunci, nu erau prea fit. Am continuat sa merg si eu la sala bineinteles dus tot de un astfel de “baiat mare”. Si asa s-a legat o relatie de prietenie intre mine si sala care a devenit tot mai stransa, care tine si in ziua de azi, dupa 15 ani (in ziua de azi mai rar asa prietenii!).

Si uite ca se face, se invarte cumva viata asta si pe la 15 ani ma angajez prima data intr-o sala de fitness, la receptia salii. Faceam shake-uri cu proteine, fresh-uri si mai dadeam cate o cheie la clienti. Astfel relatia mea, cu tot ce inseamna sportul, devine tot mai stransa si incep sa merg la box, kick box etc. Ce pot sa spun, din acea perioada, este ca de fiecare data cand eram suparat/nervos sau aveam vreo stare negativa, mergeam sa fac antrenament; astfel as putea spune ca sportul a fost, este si va fi terapie pentru mine (minte sanatoasa intr-un corp sanatos). Au urmat cativa ani in care am  schimbat sporturile intre ele, pana cand am facut primul curs de Instructor Fitness, unde aveam si o parte practica si la al carei final simteam de fiecare data in interiorul meu ca asta trebuie sa fac in viitor. De atunci am ramas axat pe partea aceasta de FITNESS. Am inceput sa lucrez ca si instructor la o sala de cartier,  continuand  sa ma dezvolt prin participarea la cat mai multe cursuri/workshop-uri in domeniu.

Cu dorinta arzatoare de a creste in acest domeniu am lucrat pe rand la mai multe sali cunoascute din Cluj-Napoca. Asadar, primul lant mare de sali de fitness unde am lucrat 3 ani a fost Gimmy. Acesta a fost locul in care am invata multe lucruri noi, deoarece am avut sansa sa fiu coleg cu antrenori cu multa experienta in domeniu, oameni minunati care m-au ajutat sa ma ridic la un alt nivel.

Dupa cei 3 ani petrecuti la Gimmy, am vrut sa fac urmatorul pas in cariera, acesta constand in a merge ca si antrenor pe un vas de croaziera. Am pornit la drum cu mult entuziasm, multa incredere in drumul meu si cu o mare bucurie ca voi avea sansa sa vizitez lumea si in acelasi timp sa fac ce imi place. Din pacate aceasta experienta s-a dovedit a fi una dintre marile dezamagiri ale vietii mele, deoarece cand am ajuns in Anglia, nimic nu a fost cum mi s-a promis si am fost nevoit sa ma reintorc acasa si sa o iau de la ZERO (daca vrei sa afli mai multe despre povestea mea, lasa-mi un mesaj in privat si iti voi povesti cu amanunte).

Dar, dupa cum e si zicala: “In orice lucru rau, exista ceva bun!”, faptul ca am revenit acasa si a trebuit sa o iau de la capat, m-a ambitionat si m-a dus catre nivelul urmator al carierei mele si anume mi-a deschis portita catre lantul de sali de fitness World Class. Locul unde totul este la un nivel superior si care inevitabil te face sa iti ridici standardele daca lucrezi acolo. Aici timp de 2 ani am avut ocazia sa lucrez alaturi de oameni si mai bine pregatiti, care m-au ajutat si m-au sustinut foarte mult.

Dorinta de a progresa devenea tot mai mare si simteam ca pot sa fac mai mult de atat. Dupa multe cugetari si framantari, mi-am luat inima in dinti si am ajuns la concluzia ca a sosit momentul sa fac pasul cel mare, sa imi indeplinesc visul, acela de a-mi deschide propriul studio de personal training.  Zis si facut! In anul 2017 am reusit sa-mi deschid studioul SERGYM si de atunci pana acum pot spune cu mandrie ca incerc si de destul de multe ori reusesc sa schimb vietile oamenilor. Daca doresti sa ne vizitezi, studioul se afla situat langa Iulius Mall, in incinta Hotelului Univers T.

Sportul a devenit o mare parte din viata mea, de care nu m-as dezlipi sub nici o forma. Am facut din acesta un stil de viata si vreau sa impart cu tine tot ce am invatat/practicat pana acum. Ar mai fi o multime de detalii de spus dar nu vreau sa te plictisesc cu un articol prea lung. Tine aproape pentru mai multe informatii pe viitor.

O saptamana minunata!