Mamici fericite si blugii de acum doi ani!

 

Tii in brate o minune, crescuta din carne si sangele tau, venita pe lume in lacrimi de bucurie si emotii. Odata cu nasterea copilasului tau, ai adunat multa experienta: ai invatat sa ii cunosti rasul, si plansul, stii cand i-e foame, cand i-e somn, e parte din tine si mai mult decat atat. Merita tot ce e mai bun, si tu, mama lui, faci si vei face intotdeauna ce e mai bine pentru el.

Cu bucuria nasterii, viata ta s-a schimbat, nimic nu mai e la fel. Privesti lumea cu alti ochi, esti mai precauta, mai grijulie, calculezi altfel tot ce faci fiindca nu mai faci doar pentru tine, cat si pentru copilas. Esti alta.

Schimbarile din viata ta sunt multe, dintr-o data. Te-ai schimbat pe dinauntru si pe dinafara. Tu stii asta, cei din jur stiu si ei.

Cu toate acestea, maternitatea si-a lasat amprenta pe corpul tau. Nu pentru ca asa ai vrut, sau pentru ca ai mancat prea mult, sau pentru ca ai neglijat nutritia, ci pentru ca asa e firesc, ca odata cu sarcina sa se adauge si kilograme in plus, care apoi raman agatate de tine, fara voia ta. Si nu te poti apuca de diete, nici de cure de tot felul, fiindca alaptezi si minunea ta are nevoie de hrana de la tine.

Dar oare stii ca poti totusi sa te imbraci iar cu blugii aceia stramti cumparati acum vreo doi ani? Blugii pe care ii tii in dulap ca amintire a siluetei pe care o aveai?

Chiar se poate! Eu stiu pentru ca am mai lucrat cu mamici dornice de silueta lor…le-am vazut venind la sala, si le-am vazut revenind, de fiecare data mai increzatoare in ele, mai linistite, mai in forma. Le-am vazut mamici si mai fericite, aratand celor din jur ca maternitatea poate insemna o frumusete aparte, implinita si in forma sportiva buna. Si daca s-a putut pentru alte femei, de ce sa nu se poata si pentru tine?

Si ca sa devina totul real, iti propun o competitie personala: alege din dulap o haina pe care iti doresti foarte mult sa o imbraci din nou, si hai la sala sa vorbim despre asta. Tu sa imi povestesti despre visul tau, si eu sa iti spun cum il vom atinge impreuna.Sunt antrenor personal, cu asta ma ocup: antrenez oameni sa isi implineasca visele. Motto-ul meu este: “Start living your dream” indiferent de ce vis ar fi vorba: o stare de bine, conditie fizica, nutritie potrivita, sau mamici fericite la care oglinda le zambeste in blugii de acum doi ani.

Programele de antrenamente sunt personale, adaptate pentru fiecare in parte, fiindca si fiecare vis e diferit, si calea catre indeplinirea lui e alta de fiecare data. Insa toate antrenamentele au in comun aceeasi bucurie de a trai sanatos si echilibrat, folosindu-ne de Cycling, Trx, bodybuiling, fitness, si de multa daruire si pasiune pentru ceea ce facem.

Te astept la sala sa vorbim despre asta. Sunt sigur ca avem multe despre ce povesti, la cum sunt de sigur ca am pentru tine cea mai potrivita forma de antrenament care sa te ajute sa-ti revii in forma pe care ti-o doresti.

Ne gasesti in Cluj Napoca, pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr 2 la mezanin, si ne poti contacta la numarul de telefon: 0748 583 841, SERGYM Fitness Club

Sergiu, antrenorul tau personal