Ce spune Anca despre mine

L-am cunoscut pe Sergiu tocmai in momentul in care vroiam sa fac o schimbare in viata mea, iar in momentul de fata iubesc sportul si asta datorita lui.

Sergiu este omul care intotdeauna m-a motivat, a avut incredere in mine, mi-a observat punctele forte dar si cele slabe, si pot sa spun ca a fost singura persoana care m-a sustinut atunci cand nimeni nu a crezut in mine, ca o sa reusesc sa imi ating obiectivele.

Este un adevarat profesionist in fitness si un personal trainer extraordinar. Stie cum sa isi motiveze clientul, cum sa comunice si nu in ultimul rand stie ce fel de antrenamente sa puna in aplicare in functie de obiectivele si puterea fiecaruia.

Sfaturile pe care mi le-a dat privind sportul si nutritia au avut un rol foarte important in evolutia mea.

M-a ajutat sa slabesc, sa imi schimb stilul de viata intr-unul mai sanatos si intotdeauna antrenamentele alese de el m-au determinat sa-mi depasesc limitele.

Pentru mine Sergiu este un idol atat in sala de sport cat si in viata de zi cu zi, deoarece este un om foarte deschis, organizat, serios si care promoveaza un stil de viata sanatos.

Daca ar trebui sa ma intorc in timp l-as alege tot pe Sergiu ca si personal trainer si mentor in sport, fara nici o ezitare!

Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru ca m-ai ajutat sa imi descopar aceasta pasiune, SPORTUL!