Opreste-te un pic si hai cu mine! Unde? In lumea mea!

Iti suna alarma, e iar dimineata. Mananci pe fuga, te imbraci grabit, cafeaua te mai trezeste desi nu destul. Alergi spre servici, alergi inapoi acasa, se face seara, mananci din nou ceva pe fuga, esti prea obosit chiar si sa mai citesti o carte. Se face iar dimineata.

Opreste-te un pic. Desi alergi, cand te uiti in oglinda kilogramele in plus parca urla la tine. Sau poate ai slabit prea mult. Nu-ti place ce vezi, dar te-ai obisnuit asa. Mereu ai vrea sa faci ceva si pentru tine, si totusi niciodata nu o faci, pentru ca nu ai timp. Desi gonesti, consumi energie doar ca sa mai mananci, sau ca sa ai un motiv sa sari peste mese, si recunoaste ca pana si mancarea a devenit neinteresanta fiindca nu te mai poti gandi nici la asta prea mult, ca nu ai timp. Ori manaci prea mult, ori prea putin, dar cu greu poti spune ca te hranesti cu adevarat, iar corpul tau si starea ta incepe sa-ti arate asta.

Dar timp este, si inca din belsug. Opreste-te un pic si hai cu mine, la sala. Hai in lumea mea, unde oamenii gasesc vreme si pentru ei. La mine la sala timpul are alarma lui, dar e timpul tau petrecut cu mine, antrenorul tau personal, cel care te poate face sa te uiti in oglinda si sa fii fericit cu ceea ce vezi, dupa un timp. La mine la sala mancarea ta capata savoare, fiindca stiu cum sa ii dau gust prin nutritia recomandata ca fiind cea mai potrivita pentru tine.

La mine la sala se munceste, se transpira, se rade, oamenii se bucura. Suntem pregatiti sa lucram cu tine, am mai facut-o si cu altii, si ei se bucura. Pe unii dintre acesti oameni ii gasesti pe blog-ul meu personal https://muresansergiupt.ro/recenzii/, in diferite articole in care ei vorbesc personal de fericirea lor. Avem rezultate reale, nu vorbim din statistici, suntem oameni adevarati care iubesc ceea ce fac.

Si daca vii la sala, vei gasi aici o alta lume, in care atunci cand suna alarma, dimineata, vei sti ca antrenorul tau personal te asteapta, pregatit sa lucreze cu tine individual, adaptat pe capacitatile tale fizice, uneori impingandu-ti limitele la maxim, alteori aratandu-ti ca de fapt, incet incet, devii eroul propiei tale vieti. Sau poate ca alarma pentru sala iti va suna la amiaza, sau seara, nu conteaza, noi tot aici vom fi pentru tine.

Daca vii la sala, vom pedala impreuna la casele de CYCLING, vom face muschii sa tremure la clasele de TRX, vom face bodybuilding si fitness, ne vom lupta cu kilograme pe care le dam jos sau le mai adaugam, cu neputinte care se transforma in reusite, si vom construi impreuna un vis. Nu degeaba crezul nostru se numeste: “Start living your dream“, fiindca prin programele de antrenamente personale am construit vise impreuna cu clientii nostri, si vom construi in continuare si cu tine, daca vrei.

Viata e mai frumoasa cand visele se implinesc! Hai la sala, sa ne cunoastem!

Ne gasesti in Cluj Napoca, pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr 2 la mezanin, si ne poti contacta la numarul de telefon: 0748 583 841, SERGYM Fitness Club

Sergiu, antrenorul tau personal