Ce spune Delia despre mine

Sergiu este cel mai bun personal trainer. Pe langa faptul ca m-a motivat sa imi placa sportul, este mereu atent ca executarea exercitiilor sa fie corecta, ma ajuta sa imi depasesc limitele si mai mult decat atat, imi da sfaturi despre nutritie si ma sprijina moral sa îmi indeplinesc obiectivele. De asemenea, antrenamentele cu Sergiu sunt foarte diversificate, drept urmare nu ai ocazia sa te “plictisesti”.
Sergiu este o persoana foarte prietenoasa si deschisa, tocmai de aceea este o placere sa te antrenezi cu el. Totodata insa, este foarte serios si vrea sa se asigure ca antrenamenele sunt cat mai eficiente, tocmai de aceea fiecare antrenament incepe cu incalzirea muschilor, continua cu antrenamentul diferitelor grupe musculare si nu se incheie fara o sesiune de stretching.
Un alt lucru pe care il apreciez la Sergiu este sinceritata legata de ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini obiectivul. Daca de exemplu obiectivul tau este sa slabesti, iti va spune cu siguranta sa acorzi atentie si alimentatiei, pe langa anttenamentele de la sala, sau sa faci o sesiune extra de cardio cel putin o data pe saptamana.

Il recomand pe Sergiu tuturor care sunt hotarati sa isi schimbe stilul de viata sedentar in unul activ.