Ce spune Daniel despre mine

Sergiu mi-a fost antrenor timp de un an si planuiesc sa imi fie si in viitor.

Am inceput sa lucrez cu el dupa o perioada indelungata in care sportul nu reprezenta o prioritate pentru mine si nu ma mai simteam deloc confortabil. Am reusit sa slabesc 10 kg in aceasta perioada si totodata am invatat ce inseamna sa te antrenezi cu adevarat. Pe langa antrenamente am invatat de la el niste reguli simple de urmat pentru o alimentatie corecta.

Sergiu este un antrenor profesionist, foarte serios si eficient. Antrenamentele cu el nu au cum sa te plictiseasca, exercitiile sunt foarte diversificate si nu se repeta aproape niciodata, Sergiu fiind un antrenor foarte inventiv. Cu Sergiu nu pierzi timpul, fiecare minut este calculat deoarece el incearca intotdeauna sa te faca sa iti atingi limitele maxime. A fost o placere sa lucrez cu un asa profesionist si sunt foarte multumit de rezultate.

Pot sa spun despre Sergiu ca este un antrenor foarte implicat, care tine la fel de mult ca tine la rezultatele tale. De aceea l-am recomandat si prieteniilor mei si o sa il recomand in continuare.

 

Daniel Suciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *